ToyStory 3

It is the biggest box office success

The Toy Story 3 κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 18 Ιουνίου 2010 με διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς και τεράστιες εισπράξεις στα αμερικανικά και διεθνή ταμεία.

Δείτε περισσότερα Αγοράστε το!

Lamart

Best Selling  European Cookware Brand

Προϊόντα για την κουζίνα και όχι μόνο

Αγοράστε τα

Buy Today Sony Vaio 15,6"

BUY TODAY for disount -20%

Περιοχή σύντομης εισαγωγικής περιγραφής του προϊόντος. Ο στόχος σας με αυτό το κείμενο είναι να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του επισκέπτη σας , για να θέλει να μάθει περισσότερα.

Read More...  Buy Today !

Σύντομα!!  Ηλεκτρονικά Τσιγάρα των καλύτερων εταιρειών

Eleaf - Joyetech - Aspire - Innovation

Υγρά αναπλήρωσης  διαφόρων γεύσεων

Περισσότερα

Προϊόντα Βρεφικής Περιποίησης

Πάνες - Μωρομάντηλα - Απορρυπαντικά

Ολα για τους μικρούς μας φίλους

Περισσότερα

Product Categories

Μπορείτε σε αυτό το χώρο, να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα, που θα προβάλται σε όλο το site,  αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Μπορεί επίσης να είναι μόνο μια οριζόντια εικονα, για να εμφανίσετε ένα banner  με ή χωρίς link  προς μια κατηγορία, προϊόν ή προσφορά, όπως φαίνεται πιο κάτω, με τις προτεινόμενες διαστάσεις.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

  • Δίδεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της σελίδας της τράπεζας Πειραιώς. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Για αγορές σας, άνω των 499 € θα πρέπει η παράδοση των προϊόντων να γίνεται με "φυσική" παρουσία δική σας στο χώρο παραλαβής με την ταυτότητα σας ή να υπάρχει εξουσιοδότηση παραλαβής σε άλλον και φωτοτυπία της ταυτότητας του πελάτη που έκανε την παραγγελία.
  • Σημ.- Για τη δική σας ασφάλεια σας συμβουλεύουμε, όπως όταν συνδέεστε με τη σελίδα της Τραπέζης ή της έναρξης συναλλαγής με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, προσέχετε όπως η σύνδεση όπως σας εμφανίζεται στον περιηγητή σας (browser) ξεκινάει με https://........ και όχι http:// .
  • Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω Καρτών, υποδηλώνει την πρότερη πλήρη κατανόηση των όρων χρήσης και της λειτουργίας του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας ή άν έχετε κάποιες αμφιβολίες, παρακαλούμε πολύ, πριν την υποβολή της συναλλαγής σας, όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, υποβάλλοντάς μας σχετικά ερωτήματα (μπορείτε επίσης να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας που έχει εκδόσει την κάρτα σας).

Αντικαταβολή

  • Τα προϊόντα αποστέλλονται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Speedex-Elta Courier- Elta ταχυδρομείο ) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής χρεώνεται 2,5 €.
  • Γίνεται μόνο με μετρητά και, βάσει νόμου, για ποσά έως 1500€ για απόδειξη λιανικής και έως 500€ για τιμολόγιο πώλησης. Η χρέωση για την αντικαταβολή είναι 2,5€. Για παραγγελίες άνω των 100€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση πριν την αποστολή της παραγγελίας.

 Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 ΕΘΝΙΚΗ :204/002521-67          IBAN : GR31 0110 2040 0000 2040 0252 167

                   (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5761083908181      IBAN : GR58 0172 7610 0057 6108 3908 181

                (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ)

  •         Παρακαλούμε όπως εισάγετε ως αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό αγοράς της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων, το λογιστήριο μας, ενημερώνεται άμεσα μέσω του αυτοματοποιημένου μας συστήματος για την πληρωμή σας. Η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με fax στο 2813017341 ή με e-mail στο sales@alluneed.gr, το ονομαστικό καταθετήριο  . Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα λάβετε σχετικό e-mail με θέμα «Επιβεβαίωση πληρωμής». (O χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου και επιβεβαίωση του από το λογιστήριο μας).

 Παραλαβή από το Κατάστημα

  • Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημα μας καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή από 10:00 έως 14:00. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή και να έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικώς στο τηλ. 2813017341.

Customization

easyshop

Customize the look perfectly in your colors, αντικαταστήστε το λογότυπο και όποιο άλλο γραφικό κρίνετε απαράιτητο, χωρίς καμία παρέμβαση στον κώδικα, στα αρχεία css και φυσικά χωρίς γνώσεις προγραμματισμού.

Το Κανάλι μας .

Δείτε το κανάλι μας στο youtube με συνδρομές από κανάλια σχετικά με προϊόντα που θα δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπως επίσης και με εκπλήξεια για τους μικρούς μας φίλους. !!!!!!!

Αναζήτηση Δέματος

 speedex

       eltacourier

eltacourier